2021. 07. 07., szerda, 10:40

Biciklis falatozó épül Nemesvámoson

Nem csak kerékpárosoknak.

Hamarosan megnyílik Nemesvámoson a Kétkerekes Völgykapu mellett az új biciklis büfé, ahol a környékbeli termelők alapanyagaival készítenek ételeket- írja az Ecoport. A szezonális büfében a Dobos Pincészet, Pepo Papa tökmagolaj, Stari Sörfőzde, Vezír hús, Kapolcsikum szörpök, Vámosi Betyárok húskészítmények és a zirci Horváth Pékség már biztosan ott lesz a felhozatalban.

Hamarosan érkezik a Vegyél hazait vásár Veszprémbe

Hamarosan érkezik a Vegyél hazait vásár Veszprémbe

Az ország több pontján megvalósuló rendezvénysorozatra várják a kézművesek, kreatív alkotók, iparművészek jelentkezését.

A hely közvetlenül kapcsolódik a bicikliúthoz, így kiválóan alkalmas arra, hogy az átutazókat és az ide érkezőket is kiszolgáljuk. A Veszprémhez való közelség lehetővé teszi, hogy párszor tízperc kerékpározás után hódoljunk a kulináris élvezeteknek - mondja az ügyvezető-tulajdonos, Zentai Mónika.

Az étlapon falu lakomaételekkel és könnyedebb fogásokkal is találkozhatunk majd, de a vegetáriánusokra is figyelmet fordítanak. Az ételek mellett programokkal is szeretnék színesebbé tenni a helyszínt, hiszen az 1000 négyzetméteres területen családi és nagyobb társaságok is helyet kaphatnak.

 

A falatozóhoz már hosszútávú terveket is fűznek, 4-7 éven belül egy minőségi steak-house-t fejlesztenének.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!