2021. 07. 19., hétfő, 11:27

Figyeljetek, augusztus 1-től változik a menetrend a V-busznál

A változások az utazástervezőben és a megállóhelyi indulási jegyzékeken, valamint a V-Busz utas applikációban is megjelennek.

Új megállóhely létesítése, „Pápai úti forduló (körforgalom)” elnevezéssel:

Az 1-es, 8-as és 18-as járatok a Pápai úti forduló megállóhely helyett, az új körforgalom melletti megállókban állnak meg. A 21-es járatok végállomása továbbra is a Pápai úti forduló, de a járatok megállnak a körforgalomnál lévő új megállókban is.

 

Jutaspusztán élő tanulók biztonságosabb eljutása a Deák Ferenc Általános Iskolához:

Munkanapokon a Haszkovó fordulóból induló 18-as járat 6:35 helyett 5 perccel korábban, 6:30-kor indul, míg Csatárhegy, Kápolna utcából 7:25 helyett 7:20-kor, így a diákok biztonsággal beérnek a tanítás kezdetére.

 

Szabadság lakótelep kiszolgálása:

Veszprém, Autóbuszállomás – Szabadság lakótelep, bejárati út között a Volánbusz Zrt. elővárosi/regionális autóbuszjáratait a V-Busz Kft. érvényes bérleteivel és elővételben váltott jegyeivel is igénybe lehet venni. Érvényes elővételben váltott jegy vagy bérlet hiányában, a Volánbusz Zrt. díjszabása az érvényes.

 

Gyulafirátót és Kádárta településrészek kiszolgálása:

Veszprém, Autóbuszállomás – Kádárta – Gyulafirátót között a Volánbusz Zrt elővárosi/regionális autóbuszjáratai t a V-Busz Kft. érvényes bérleteivel és elővételben váltott jegyeivel igénybe lehet venni. Érvényes elővételben váltott jegy vagy bérlet hiányában, a Volánbusz Zrt. díjszabása az érvényes. Ezzel párhuzamosan a 24E járat megszüntetésre kerül, útvonalát a Volánbusz Zrt. járatai fedik le.

 

Veszprém Sportuszoda helyi autóbuszjárattal történő kiszolgálása:

A 23-as vonal menetrendje is módosul, a járatok többsége – a néhány időpont kivételével – betér az uszodához. Tanítási napokon az Autóbuszállomásról 7:25-kor induló járat 5 perccel korábban 7:20-kor indul, hogy a kádártai tanulók biztonsággal beérkezzenek a gyulafirátóti iskolába, a tanítási idő kezdetére. Veszprém, autóbuszállomás – Veszprém Sportuszoda között a 23-as jelzésű járatok többsége 23U jelzéssel a nyitva tartási időhöz igazodóan betér az uszodához.

 

A teljes menetrendet ITT találjátok.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!