2021. 07. 30., péntek, 10:36

Lewis Hamiltonnak is megvan a maga véleménye a magyar pedofil törvényről

Hamilton Instagramon fejtette ki véleményét a magyar kormány törvényéről.

A hétszeres Forma-1-világbajnok éppen a Magyar Nagydíjra készülve posztolta Instagramján, hogy elfogadhatatlannak és gyávának tartja a magyar kormány által beiktatott homofóbtörvényként elhíresült törvényt.

Mindenkinek, aki ebben a gyönyörű országban, Magyarországon él. A hétvégi nagydíj előtt szeretném kifejezni a támogatásomat mindazok felé, akiket érint a kormány LMBTQ-ellenes törvénye. Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető dolog, hogy a hatalom ilyen törvényt hozzon. Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, függetlenül attól, hogy kit szeret vagy hogyan azonosítja magát. Arra biztatom a magyar embereket, hogy a közelgő népszavazáson a szavazatukkal támogassák az LMBTQ-közösség jogainak védelmét, hiszen most nagyobb szükségük van a támogatásra, mint valaha. Kérlek benneteket, hogy mutassátok ki a szereteteteket embertársaitok felé, hiszen a szeretet mindig győzedelmeskedik.


A pedofília-ellenes jogszabály összemossa a nemi identitást a pedofíliával, korlátozza a nemváltoztatás vagy homoszexualitás megjelenítését és népszerűsítését, tilos ilyen reklámokat elérhetővé tenni a 18 év alattiaknak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!