2021. 08. 05., csütörtök, 13:00

Videóban mutatta meg az anyuka, mit tett lányával egy italba rejtett partidrog - VIDEÓ

A lány édesanyja figyelmeztetésképpen osztotta meg lánya hogyan reagált miután bedrogozták.

Ugyan az eset az angliai Southend városában történt, de nem mehetünk el a történet mellett. Millie Taplin éppen betöltötte a 18 éves kort, ezt pedig, mint egy átlagos fiatal a barátaival ünnepléssel töltötte volna. A Moo Moo nevű klubban ittak pár italt barátaival, majd elfogadott egy italt egy férfitől, később pedig elkezdte rosszul érezni magát, hamarosan pedig sem járni, sem beszélni nem volt képes.

Néhány kortyot ittam, nem sokat, mert erős ital volt, azokat pedig nem szeretem. Visszament a dohányzóhelyhez a barátaimhoz, majd vissza a klubba 10 perccel később, ekkor éreztem, hogy valami nincs rendben. Hirtelen nagyon melegem lett, úgyhogy kimentem a friss levegőre. Hirtelen azt éreztem nem látok rendesen és nem érzem a kezeim. Próbáltam beszélni, de csak dadogni tudtam. A barátaim felhívták a nővérem, majd az autóhoz vittek és elszállítottak a sürgősségire - mondta Millie.

A kórházban megállapították, hogy két különböző kábítószert is tartalmazott az ital. A rendőrség is reagált az esetre, akik azt tanácsolták, hogy soha ne igyunk olyan italból, amit nem láttunk ahogyan előttünk elkészítik. Soha ne hagyjuk italt felügyelet nélkül egy percre sem, ha pedig azt érezzük furcsa íze van, ne igyuk tovább! Ha a barátainkon azt látjuk furcsán kezdenek viselkedni, azonnal kérjünk segítséget!

 

Forrás:https://www.facebook.com/claire.taplin.7

Továbbá, ha egy ismertelen túlságosan barátságosan viselkedik és mindenáron itallal kínál, ne fogadjuk el!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!