2021. 08. 12., csütörtök, 11:54

Elindult az Együtt kezdtük című film forgatása a Balatonon

A napokban kezdődött és szeptember közepéig tart az Együtt kezdtük című film forgatása. Kerékgyártó Yvonne új alkotása Budapesten, a Balatonnál és Londonban játszódó generációs film, sok zenével.

A FOMO forgatókönyvírójának, a Free Entry rendezőjének második nagyjátékfilmje egy felnövéstörténet, amelyben kilenc fiatal találkozik újra tíz évvel az érettségi után. A könnyed, mégis elgondolkodtató alkotás sok fiatal művésznek ad bemutatkozási lehetőséget, de olyan ismert színészek is láthatók lesznek a filmvásznon, mint Mucsi Zoltán, Pálmai Anna, Kerekes Éva, Jordán Tamás, Szabó Simon, Zsurzs Kati és Szacsvay László. A film, amely a Nemzeti Filmintézet támogatásával készül, a tervek szerint 2022 nyarán kerül a magyar mozikba.

Forrás:kultura.huAz Együtt kezdtük című alkotás főszereplője Marci és a 12. c osztály többi tagja, akik 2011-ben elballagnak a gimnáziumból. Az érettségi bankettet követően mindenki elindul a saját felnőtté válása útján. Egyesek tovább tanulnak, mások dolgozni mennek - olvasható a film szinopszisában.

5+1 magyar dokumentumfilm, amit látnod kell

5+1 magyar dokumentumfilm, amit látnod kell

Tökéletes programok laza napokra.

Kerékgyártó Yvonne szerint minden filmjénél meghatározó az a helyszín, ahol a történet játszódik, az Együtt kezdtük egyik főszereplője maga a Balaton-felvidék.

"Nagyon várom, hogy az elmúlt hónapokban, próbák során összekovácsolódott színészekkel a Badacsony környéki helyszíneken alkossuk meg a film főbb jeleneteit és Babos Tamás kameráján keresztül megörökítsük azt a szépséget, aminek a történetben is dramaturgiai szerepe van" - hangsúlyozza a rendező.

A film az Együtt Kezdtük Film Kft. gyártásában valósul meg, koproducere a Sparks Kft., médiatámogatója az RTL Magyarország, magyarországi forgalmazója az InterCom Zrt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!