2021. 09. 06., hétfő, 11:08

Hello szeptember – Ilyenek a szűz jegy szülöttei

Az asztrológia egy igazán kétes téma, de az kétségtelen, hogy épp reneszánszát éli, már a TikTokon is hatalmas népszerűségnek örvend a Z generáció körében és szinte lehetetlen úgy görgetni, hogy egy-egy ilyen tartalom ne találjon be. Nos, van aki asztrológia nélkül még csak nem is ismerkedik és természetesen van olyan is, akinek a hátán feláll a szőr amikor elhangzik a kérdés: Mi a horoszkópod? De ha szeptember akkor szűz csillagjegy, mi pedig összegyűjtöttünk mindent a legszorgalmasabb jegyről.

Azt azért az elején leszögeznénk, hogy az asztrológia sokkal komplexebb műfaj mint hogy kinek mi a horoszkópja. Egy komplett tudományág, házakkal, bolygókkal, fényszögekkel és együttállásokkal megspékelve. De vannak olyan kardinális jellemvonások, melyek általánosan jellemzőek az adott jegy képviselőére. Na ezek következnek most: 

Az augusztus 23. és szeptember 22- között születettek a szűz csillagjegy táborába tartoznak, mely a föld elemhez tartozik. A Szűz-jegyben született személy éles logikájú, gyors felfogóképességű, percíz és már-már kínosan rendszerető. A szűz jegy szülötteit azonnal a rendmániával azonosítjuk, nem véletlenül persze, de sokkal több dolog van még itt az „OCD” mellett, hiszen kicsit sem unalmasak, sajátos humorérzékük pedig kifejezetten szórakoztató. Bármit, de tényleg bármit rá lehet bízni, mert tuti, hogy kihozza belőle a maximumot, kevesebbel ugyanis nem éri be és ha valamit megígér, akkor az úgy is van.

Szőrszálhasogatóan kritikus jellemének köszönhetően seperc alatt kiszúrja a hibákat, ezt nyilván a szemedre is hányja, de persze nem csak másokkal magával is ugyanilyen szigorú. Szorgalmas, pragmatikus, állhatatos és hűséges. Fun fact: Többek között Amy Winehouse, Beyoncé, Charlie Sheen, Paulo Coelho, Szent-Györgyi Albert is e jegy szülötte.

 

forrás: inStyle

 

És ha már itt tartunk, kedves szűzek, tudjuk, hogy imádjátok a kritikát, ezért a Csernus-féle horoszkópot is elhoztuk nektek:

A Szűz földhözragadt:

A tiéd talán a legkevésbé földies jegy, vagyis még ebben sem tudtál tökéletes lenni. Szerinted realisztikusan szemléled az életet de valójában csak reménytelenül földhözragadt vagy: te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Munkában pontos és precíz vagy, mint a német ipar… azaz egy tipikus sztahanovista, hiszen másra sincs igényed és lehetőséged, mint órákig pöcsölni apró és jelentéktelen dolgokkal. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. Ha mégis van olyan pont, ahol képes vagy elrugaszkodni a földtől, és mindent alaposan összekuszálni, az a szerelem. Te vagy, aki azt hiszi élete első részében, hogy ha megházasodik, és a klasszikus módon mindent megtesz, azzal teljesítette a kötelességét. Ezért családot és gyerekeket akarsz már mindjárt a második randin. Ha viszont szíved választottja esetleg meghátrál, te újra visszaesel a földre, és ha lehetséges, még be is ásod magad. A Szüzekből jó politikusok és kerítők lesznek.

 

És hogy mit tartogat a hónap, azt ITT nézhetitek meg.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!