2021. 09. 15., szerda, 10:40

Lepisálta az illegálbulit oszlató rendőröket, letartóztatták

Furcsa jelenetek zajlottak le egy illegálbulin az angliai South Lynnben. A rendőrség éppen feloszlatni próbálta a rendezvényt, ahol mintegy kétszázan vettek részt. Ekkor történt, hogy a 26 éves Dean Kirk felmászott egy rendőrségi furgon tetejére és...

Arra biztatta a jelenlévőket, hogy folytassák a táncot, és ne működjenek együtt a tisztviselőkkel. Miközben a rendőrség emberei a barátnőjét próbálták szóra bírni, Dean azzal riogatta őket, hogy kiüti azt, aki csak megérinti a barátnőjét.

A vádlott megpróbált tárgyalni a rendőrökkel, hogy ne állítsák le az eseményt. Elmondta azt is, hogy kétszázan használtak valamilyen tudatmódosító szert. Nem ő szervezte az összejövetelt, de kérte, hogy ne oszlassák fel a bulit. 

Bár a rendőrség nem avatkozott közbe, Kirk hirtelen előhúzta a péniszét, és a rendfenntartók irányába vizelt. Amikor végül Kirk leszállt a furgonról, egyből letartóztatták. Később a rendőrautóba vizelt, és megrongálta a berendezést.

Az eset még júliusban történt. Néhány nappal ezelőtt Kirket számos vádpontban bűnösnek találták.

Kirk úr sajnálja, amit tett. Figyelemhiányos hiperaktivitás zavarban (ADHD) szenved és stresszhelyzetben hajlamos az efféle cselekedetekre. Az eset utáni másnap már nagyon szégyellte azt, amit tett  – nyilatkozta Dean Kirk ügyvédje.

 

Az ügyészséget ez nem hatotta meg, 18 hónapra ítélték.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!