2021. 10. 01., péntek, 12:01

Októberi Netflix ajánló: Diana Musical, Jake Gyllenhaal és rap a porondon

A rossz őszi idő sem szegheti kedvünket ha filmekről van szó. Ha valaki még mindig kerülné a járvány miatt a közösségi tereket, azoknak tökéletes választás a streaming, így most össze is gyűjtöttük a Netflix októberi újdonságait.

Diana: A Musical

Igen, ez pont az, aminek tűnik: egy musical Diána hercegné életétől. Felépítésében egy Broadway-show-t kapunk, tehát zenés, színpadi környezetben mutatja be számunkra az ikonikus személyt.

A bűnös

A Bűnös (The Guilty) című alkotásban Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) egy 911-es diszpécserközpont híváskezelője, aki próbál megmenteni egy zaklatott állapotú hívót. Joe rájön, hogy valami nagyon nem stimmel és keresi a kiutat.

Forever Rich

Richie, egy feltörekvő rapper és éppen karrierjének legfontosabb fellépése előtt áll, amikor egy fegyveres csoport ellopja az óráját. A bosszúvágy hajtja a rappert és üldözni kezdi a rablókat, de ez egyre rosszabb helyzetbe sodorja.

Na végre már! Megérkezett Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence filmjének előzetese - VIDEÓ

Na végre már! Megérkezett Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence filmjének előzetese - VIDEÓ

A Netflix új filmje, a Don’t Look Up nem aprózta el a színészeket.

Colognia Dignidad: Egy német szekta Chilében

Egy jó dokumentumfilm sem maradhat ki a sorból, hiszen imádjuk a sokkoló igaz történeteket. Egy német prédikátor felemelkedését látjuk, aki Latin-Amerika egyik legjelentősebb emberévé vált, majd 40 éves uralkodása után chilei gyerekek győzték le. Plusz pont, hogy a film olyan felvételeket tartalmaz, amiket eddig még soha nem láthattunk.

MAID: Egy szobalány vallomása

Sorozatból sem lehet hiány, a MAID egy fiatal anya történetét mutatja be, pontosabban túlélését, szegénységét és próbálkozásait élete rendbe tételére. A sorozat Stephanie Land New York Times bestsellere alapján készült.

Melyiket várjátok a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!