2021. 10. 22., péntek, 10:28

Októberi programkavalkád a megújult eplényi Síaréna Vibe Parkban

Ősszel is színes programokkal és kedvezményes szezonbérletekkel várja a családokat, természetkedvelőket az eplényi Síaréna Vibe Park, ahol mindenki átélheti a hegy rezgés.

Őszi családi kézműves délután a Síaréna Vibe Parkban

2021. október 23. – 13:00-17:00 óra

A hangulatos kézműves foglalkozásnak Holle Anyó kunyhója ad otthon, ahol őszi hangulatban, sült gesztenyével és forró teával is várják a résztvevőket. Az érdeklődők őszi dekorációkat készíthetnek otthonukba a természet adta őszi termésekből animátorok segítségével. A foglalkozáson kicsik és nagyok is kikapcsolódhatnak, a legkisebbek vadgesztenye figurát készíthetnek, a nagyobbak pedig őszi ajtódíszt. FONTOS: a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az info@siarena.hu címen, vagy a +36704257674-es telefonszámon lehet megtenni a résztvevők életkorát és nevét megadva. A programon való részvétel feltétele jó idő esetén: érvényes libegő jegy felmutatása. Rossz idő esetén: 1000Ft/fő regisztrációs költség fizetése a helyszínen.

Hello Síaréna Vibe Park - Megújul a Bakony gyöngyszeme - VIDEÓ

Hello Síaréna Vibe Park - Megújul a Bakony gyöngyszeme - VIDEÓ

A Bakony szívében található gyöngyszem, a Síaréna Vibe Park a hazai síelés és a snowboardozás legnagyobb komplexuma, ami ezen túl is rengeteg lehetőséget rejt magában. A hegy nem csak télen varázslatos, de az év minden szakaszában megannyi varázslatot tartogat magában, így hát fogtuk magunkat...

Nagy szezon előtti kőszedés a Síaréna Vibe Parkban

2021. október 30-31. – 9:00-13:30 óra

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a nagy szezon előtti kőszedés, ahol kicsik és nagyok együttes erővel dolgozhatnak a Síaréna Vibe Park munkatársaival, hogy a téli szezon kezdete előtt megtisztítsák a sípályákat a nagyobb kövektől, törmelékektől. Ezáltal télen mindenki felhőtlenül élvezheti a síelést, baleset és felszerelés károsodás nélkül. Az eseményt idén október utolsó hétvégéjén rendezik. Megéri segíteni, ugyanis a kedvességet ingyenes libegőzéssel és egy 4 órás síjeggyel hálálja meg a Síaréna Vibe Park, ami felhasználható a 2021-2022-es síszezonban. Rossz idő esetén az esőnap: november 6-7. Online regisztráció: info@siarena.hu vagy +36704257674-es telefonszámon.

Halloween-i tökfaragás a Síaréna Vibe Parkban     

2021. október 31. 13:00-17:00 óra                                                  

Klasszikus tökfaragás animátor vezetésével, amelyhez a faragni való tököket a Síaréna Vibe Park biztosítja. Azokat a látogatókat, akik jelmezben érkeznek, cukorkával jutalmazzák a szervezők. A foglalkozás végén mécsest helyeznek a tökökbe és jelmezben/vagy anélkül, tesznek egy kört az érdeklődők a Síaréna Vibe Park területén. FONTOS: a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az info@siarena.hu címen, vagy a +36704257674-es telefonszámon lehet megtenni a résztvevők nevének és életkorának feltüntetésével. A programon való részvétel feltétele jó idő esetén: érvényes libegő jegy felmutatása. Rossz idő esetén: 1000Ft/fő regisztrációs költség fizetése a helyszínen.

Melyikre mentek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!