2021. 10. 23., Szombat, 13:40

Mivel ittam, nem emlékszem semmire – Ellopott egy elektromos játékautót és hazavitte

Vajon azzal mehetett haza? 

2021. szeptember 19-től lába kélt pár dolognak Szentendrén: egy benzinkútról egy promóciós szatyor, egy kartondoboz, két hosszabbító, és 50-nél is több doboz sör, köztük még alkoholmentes is, egy tárcának, amit egy HÉV-en utazó, alvó férfi zsebéből vettek ki, egy fűkaszának és egy láncfűrésznek egy pincesorból, egy elektromos játékautónak egy üzlethelyiségből.

A 24 éves, segédmunkából élő férfi vallomásában a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte el. A gyanúsítás ellen panasszal élt és úgy védekezett:

„A játékboltba én mentem be, onnan elloptam egy játékautót és hazavittem, de mivel ittam, ezért nem emlékszem semmire sem”.

Persze bankkártyákat sem lopott csak találta valahol, de mivel nem tudta használni, ezért kidobta. A rendőrök a férfi zsákmányának túlnyomó részét megtalálták, azt visszaadják a tulajdonosokhoz. Az azóta letartóztatott férfivel szemben lopás, csalás és kifosztás bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Az a fránya alkohol...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: