2021. 11. 03., Szerda, 12:57

Tarantino a Ponyvaregény hét eddig be nem mutatott jelenetét adja el virtuálisan

Quentin Tarantino nem helyettesíthető tokenként bocsátja árverése Ponyvaregény című filmklasszikusa hét eddig be nem mutatott jelenetét.

Az Oscar-díjas Tarantino "titkos NFT-ként" fogja árverésre bocsátani a jeleneteket, amelyek a Secret Networkre épülnek - egy blokkláncra, amely a magántulajdon védelmét garantálja. A nem helyettesíthető tokenek piacának népszerűsége 2021 elején nőtt meg robbanásszerűen. Minden NFT-nek van saját blokkláncalapú digitális "pecsétje", amely az eredetiségét és tulajdonosát igazolja.

Tudományosan vizsgálták melyek a legfélelmetesebb horrorfilmek, mutatjuk a listát

Tudományosan vizsgálták melyek a legfélelmetesebb horrorfilmek, mutatjuk a listát

Van-e a horrorfilmeknek királya? Ha pedig van akkor mi alapján döntjük el? Az új horroroknál sokszor felmerül, hogy bezzeg régen jobbakat csináltak. Mi lettünk ellenállóbak ahogy felnőttünk esetleg már nem tudnak újat nyújtani az ijesztő filmek, és csak a jumpscare a fő vonal? 

A nem helyettesíthető tokenként megvásárolható jelenetek mellé a vevők idézeteket is kapnak a Ponyvaregény eredeti, kézírásos forgatókönyvéből, továbbá Tarantino exkluzív kommentárja is jár hozzá. A rendező ebben a filmről és magáról árul el titkokat - ígéri a Secret Network. Tarantino 1994-ben a legjobb forgatókönyv Oscarját kapta meg a Ponyvaregényért.

A rendező azt mondta: nagyon örül, hogy felajánlhatja ezeket az exkluzív jeleneteket a rajongóknak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: