2021. 11. 04., Csütörtök, 10:20

Egy tajvani matematikatanár a Pornhubon tartja óráit

Jó oka volt rá, hogy ezt a platformot válassza.

Egy tajvani matematika oktató meglepő találékonysággal a Pornhubon tart matematika órákat. Hogy miért választotta ezt az oldalt? Nos, nem meglepő, hiszen a célközönsége az egyetemista fiúk, akik nyilvánvalóan elég gyakran megtalálhatók a felnőtt filmeket sorakoztató oldalon.

Chang Hsu (changhsumath666) „Játssz keményen, tanulj keményen” szlogennel már 226 videót osztott meg matematika témában. A videóban semmiféle pornográf tartalom nem található meg, teljesen felöltözve egy tábla előtt oktatja az érdeklődőket. A férfi tananyagait már majdnem 2 millióan látták, ezzel pedig feltornászta magát a 685. helyre a Pornhub toplistáján.

Megkérdeztem magamtól, hogy hol találom meg a megcélzott diákjaimat, mondjuk az egyetemista fiúkat, és kipattant a válasz: felnőtteknek szóló videóplatformokon – mondta Chang.

Chang megpróbált videókat közzétenni már pornóplatformokon is, azok viszont elutasították, hiszen nem felnőtteknek szánt tartalmakat akart megosztani. Ennek ellenére azt állítja, hogy jelenleg évente körülbelül 268 000 dollárt keres más platformokon tartott online óráiból.

Úgy tűnik a kemény munka így is meghozta a gyümölcsét.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: