2021. 11. 15., hétfő, 11:29

Országszerte még elérhetőbbé tette az IKEA a kiszállítást

Az IKEA a DPD Hungária Kft.-vel közösen bővíti a kiszállítást.

IKEA üzletek továbbra is csak Budapest környékén léteznek, azonban a múltban már több átvételi pontot alakítottak ki: Győr, Zalaegerszeg, Veszprém, Pécs, Szeged és Hajdúdorog is rendelkezik már átvételi ponttal. Ez még mindig kevésnek bizonyult, hiszen rengeteg ember számára ezek a pontok továbbra is messze vannak, de az IKEA vásárlói számára most újabb átvételi lehetőség nyílt: novembertől 20 kg alatti rendeléseket már DPD csomagpontra is lehet kérni. A csomagátvételi lehetőségek bővítésének célja, hogy termékei az ország minél több régiójában elérhetők legyenek.

LMBTQ-ülőgarnitúrákat dob piacra az IKEA

LMBTQ-ülőgarnitúrákat dob piacra az IKEA

A június az LMBTQ (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) közösségek hónapja volt, vagyis a "Pride Month", ilyenkor rendezik a legtöbb ehhez kapcsolódó rendezvényt, a vállalatok pedig egymással versengve igyekeznek ezen szubkultúrák kedvében járni. Az IKEA már régen...

Folyamatosan bővítjük hálózatunkat, hiszen szeretnénk, hogy termékeink még elérhetőbbek és még megfizethetőbbek legyenek vásárlóink számára. Kiscsomag-szállítások esetén a DPD csomagpontokkal országos lefedettséget tudunk biztosítani, és olyan térségekben is lehetővé tesszük a rugalmas csomagátvételt, ahol eddig nem volt erre lehetőség. Átvételi és Mobil Átvételi Pontjaink megnyitásával, valamint a DPD szolgáltatás bevezetésével célunk, hogy még megközelíthetőbbé váljunk az emberek többsége számára – mondta Szabó Tamás, fulfilment vezető.

A DPD csomagpontokra azonos, 1490 forintos díjjal számolhatnak a vevők. A szolgáltatás már elérhető a bútoráruház weblapján.

Na, mi lesz az első rendelés?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!