2021. 11. 16., kedd, 18:39

Tudtad, hogy örökbe fogadhatod bármelyik állatot a Veszprémi Állatkertből?

Lehet, hogy Sabah, a Veszprémi Állatkert egyik oroszlánja nem fér el a kanapédon, de még így is örökbe fogadhatod.

Adója 1%-át bárki felajánlhatja a Veszprémi Állatkertnek, de tudtátok, hogy más módon is támogathatjátok őket? Már évek óta működő támogatás az örökbefogadás. Sajnos haza nem vihetjük őket, pedig Polly biztosan nagyon szívesen elpancsolna pár órát a fürdőkádban is. Az állatkert lakóit jelképesen lehet örökbe fogadni, amely azt jelenti, hogy támogathatjuk őket számunkra tetszőleges összeggel.

4.999 Ft-ig feltüntetjük az örökbefogadó nevét honlapunkon, 5.000-34.999 Ft-ig emléklapot és az örökbefogadott állat fényképét, 35.000 Ft feletti támogatás esetén a fentieken kívül egy darab egy főre szóló, egy éves állatkerti belépőt adunk át, valamint az örökbefogadó nevét feltüntetjük az állat kifutójánál – áll a Veszprémi Állatkert weboldalán.

Ilyen volt az állatok világnapja a Veszprémi Állatkertben - GALÉRIA

Ilyen volt az állatok világnapja a Veszprémi Állatkertben - GALÉRIA

Mint minden évben, idén is október 4-én ünnepeltük az állatok világnapját, ami egyúttal az állatok védőszentjének, Assisi Szent Ferenc halálának évfordulója is. Ennek apropóján a Veszprémi Állatkert hosszított nyitvatartással és kiemelt kedvezménnyel várta a látogatókat. Természetesen mi is ott...

Ez azért is fantasztikus, mert amellett, hogy valamelyik állat vagy állatok tartási költségéhez járulunk hozzá, akár ajándékba is adhatjuk valakinek a „nevelőszülőséget”.

 

Na, ki fogad örökbe egy vöröspandát?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!