2021. 12. 17., Péntek, 10:22

Idősek-fiatalok, kicsik és nagyon figyelem - Egész Januárban ingyen buszozhatunk Veszprémben

Tegnap már megérkeztek az első új MAN autóbuszok a veszprémi V-Busz Kft. helyi járati flottájába, a járművekkel pedig hétfőtől már a forgalomban is találkozhatnak az utasok. A legmodernebb technológiájú új buszainkat a város saját költségére vásárolta, ezzel támogatva a levegő tisztább minőségét és a tömegközlekedés színvonalát.

A V-Busz Kft. flottájába 28 szóló és 14 csuklós új energia visszanyerő autóbusz érkezik több ütemben decemberben, a járművek összértéke a gyártó korábbi tájékoztatása szerint mintegy 3,9 milliárd forint. A csütörtökön Lengyelországból saját lábukon érkezett első tíz járművel hétfőtől már a forgalomban is találkozhatnak az utasok, ráadásul az új buszokat január 1-től egy egész hónapig mindenki teljesen ingyen és bérmentve használhatja. 

Porga Gyula bejelentette: annak érdekében, hogy a veszprémiek és a városban közlekedők minél jobban megismerjék az új járműveket, januárban ingyen lehet majd utazni azokkal.

 Három éve a legöregebb közösségi közeledési buszparkkal, 2022-re a legfiatalabb jarműflottával rendelkezünk majd Veszprémben

Hamarosan ki is próbálhatjuk az új járgányokat. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: