2021. 12. 29., Szerda, 11:57

Buli, bál, lézershow - Mutatjuk Veszprém szilveszteri programjait

Ha kihagynád a tollasbált és még nem tudod mit csinálj Szilveszterkor, semmi pánik, összegyűjtöttünk néhány lehetőséget, hogy ne teljen eseménytelenül az év utolsó estéje.

Óváros tér

Ha valami csendesebb, bulimentes dologra vágysz és csak búcsúztatnád 2021-et, akkor az Óváros téren megfelelő program vár. December 31-én 23:45-től közös visszaszámlálással várhatod a 2022-es évet, majd az éjféli Himnusz után egy szintén 15 perces lézershow veszi kezdetét. A rendezvény ingyenes és védettségi igazolvány sem kell.

Daiquiri

Ha eddig csak sütiért mentél a Daiquiribe, most itt az alkalom, hogy bulizz is náluk egyet. Különleges ételekkel és italokkal várnak, az este hangulatáról pedig DJ Zoltán Glück gondoskodik, aki a 80-as és 90-es évek legjobb slágereit keveri majd. Az estére különböző jegyek vásárolhatók üzletükben, illetve korlátozott számban érkezéskor is.

Ha Szilveszter, akkor virsli: vizsgált a fogyasztóvédelem, több virsli is megbukott

Ha Szilveszter, akkor virsli: vizsgált a fogyasztóvédelem, több virsli is megbukott

Nincs igazi szilveszteri trakta legalább pár szál virsli nélkül. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) ezért minden évben e termékek laborellenőrzésével zárja fogyasztóvédelmi vizsgálatait. 2021-ben húszból öt virslinél tapasztaltak valamilyen jelölési hibát.

Expresszó

Készülhetnek a táncparkett ördögei, az Expresszó szilveszteri bulijában zakatolnak majd a legjobb elektronikus, hiphop és R’n’B slágerek is. Jegyek még elérhetőek, de a védettségit már most készítsétek be, ugyanis szükség lesz rá.

BlisSs

A BlisSs-ben is mehet a táncikálás, szokásos módon dübörögnek majd a hangszórók egészen hajnali 5-ig. Mivel beltérről van szó, itt is elkérik majd a védettségi igazolványt, úgyhogy most már tényleg készítsétek elő. A belépő mellé egy pohár pezsgő is jár, mehet a koccintás.

Szilveszter éjjel átlagosan ötven tűz keletkezik a tűzijátékok miatt: hasznos tanácsok, ha mégis használád

Szilveszter éjjel átlagosan ötven tűz keletkezik a tűzijátékok miatt: hasznos tanácsok, ha mégis használád

Szilveszter éjjel átlagosan ötven olyan tűzesethez riasztják a tűzoltókat, amelyet tűzijáték okozott.

Veszprémi Petőfi Színház

Azért a kultúrát sem hagyhatjuk ki. A Petőfi Színházban Szilveszteri Szécsi Pál est lesz, amolyan igazi bálhangulattal várnak mindenkit: lesz élőzene, tombola, szilveszteri műsor és vacsora is.

Ezen kívül pedig még biztosan nyitva lesz a Skorpió is egészen hajnali 4-ig, azon viszont meglepődnénk, ha a Bárka nem lenne nyitva.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: