2022. 01. 05., Szerda, 09:10

Hoppá! Becsúszott egy-két hiba a Harry Potter új különkiadásába

Talán az év egyik legjobban várt filmje a Visszatérés Roxfortba, ami az első Harry Potter film 20 éves évfordulójára készült különkiadás. A különleges produkció január elsején debütált, és természetesen a rajongók már darabokra is szedték.

A Harry Potter filmek húsz év után is töretlen népszerűségnek örvendenek, ezért a rajongók izgatottan várták, hogy ismét láthassák kedvenc szereplőiket. Természetesen a filmekben a Weasley ikerpárt, Fredet és Georgeot alakító színészek James és Oliver Phelps is szerepelnek a különkiadásban. Azonban az egyik interjú jelentnél a rajongók észrevették, hogy a nevek felcserélve kerültek a képernyőre, a karakterek neveit épp az ellenkező színészhez társították.

Oliver Phelpes posztolta is az instagram oldalára a hibát, és azt írta ,,Gondolom, az évek során elkövetett csínyek után valaki úgy döntött, hogy bosszút áll.” Nem ez volt az egyetlen hiba, amit a fanok kiszúrtak. Az egyik jelenetben, ahol Emma Watson beszél kiskori élményeiről a sorozat könyveivel kapcsolatban, egy másik színésznő, Emma Roberts képe jelenik meg.

Ha még nem láttátok a különkiadást Magyarországon az HBO GO felületén lehet megtekinteni.

Nektek feltűntek ezek a hibák?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: