2022. 01. 10., Hétfő, 12:22

Zendaya figyelmeztette a közönséget - Az Eufória sorozat nem való mindenkinek

Az HBO népszerű sorozatának második évada előtt osztotta meg a színésznő a figyelmeztetést.

Az Eufóriában Zendaya egy drogfüggőséggel küzdő tinit, Rue-t alakítja. Akik már látták az első évadot, bizonyára tudják, hogy ehhez a sorozathoz, legalábbis a valóban mélyreható megértéshez kellően érettnek kell lenni. A drogfüggőségen túl olyan témákat is feszeget még a sorozat, mint a szexuális- és érzelmibántalmazás, szorongás, testkép-zavar vagy LMBTQ közösségek nehézségei. Éppen ezért a színésznő Instagram posztban osztott meg egy figyelmeztetést mielőtt elkezdenénk a második évadot.

Tudom, mondtam már ezt, de szeretném megismételni, hogy az Eufória az érett közönségnek szól. Ez az évad, talán még inkább, mint az előző, sokkal érzelmesebb és olyan témával foglalkozik, ami még megindítóbb és nehezebben nézhető lehet. Kérlek, csak akkor nézd meg, ha jól érzed magad(mentálisan)...

Figyelmeztetése nem meglepő, hiszen már az első évad is olyanra sikerült, hogy akarva-akaratlanul beleéltük magunkat, ez pedig valóban nem mindenkinek tesz jót. Főleg a fiatalabb korosztály hajlamos ezeket a problémákat túlromanticizálni, számítunk is rá, hogy ismét tömve lesz a TikTok a témával.

Azért ez elég szép gesztus a színésznőtől!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: