2022. 02. 02., Szerda, 09:32

Top 5 - Ezek a tiktokkerek keresnek a legtöbbet és nem is akármennyit

Mostanra már tényleg átformálódott a világ, pár évvel ezelőtt elérkezett a tartalomgyártás korszaka ami nem titok, elég jövedelmező lehet. Minél több követőd van, annál több pénzt kereshetsz szponzorációkkal, nincs ez másképp TikTokon sem. Fülbemászó zenék, táncolós trendek, kreativitás, akár orvosok válaszai minden kommentünkre. De mégis kik keresik a legtöbbet? A Forbes felfedte 2021 legtöbbet kereső tartalomgyártóit, azért fájdalmas tudni milyen bevételük van.

Charli D'Amelio

Követők: 133,2 millió

Becsült vagyona: 17,5 millió USD

Életkor: 17

A még nem is nagykorú Charli pár éve nagyon gyorsan szerzett hírnevet magának a platformon, amit akkor valahogy senki nem értett. Táncos videói nem véletlenül futottak be, hiszen versenytáncos volt, azóta dokumentumfilm és reality show is készült családjáról, de olyan márkák szponzorálják, mint az Invisalign, a Morphe Cosmetics vagy a Dunkin’ Donuts.

Dixie D'Amelio

Követők: 56,7 millió

Becsült vagyona: 10 millió USD

Életkor: 20

Második helyre az előbb említett Charli nővére, Dixire került. Ő sem maradt a rövid videóknál, két dalt is kiadott 2021-ben, az más másik kérdés, hogy ebből mennyi paródia született TikTokon.

Addison Rae

Követők: 86,1 millió

Becsült vagyona: 8,5 millió USD

Életkor: 21

Charlihoz hasonlóan, Addison is hihetetlenül hamar tett szert követőbázisára, amikor 2019-ben édesanyjával készített táncos videókat. 2020-ban még ő volt a legtöbbet kereső TikTok felhasználó, mostanra harmadik helyre csúszott. Addison már szerepelt egy Netflix-filmben is, amit előszeretettel parodizál a többi felhasználó.

Bella Poarch

Követők: 87,3 millió

Becsült vagyona: 5 millió USD

Életkor: 24

Bella karrierje egyetlen videóval indult be, mi sem értjük miért. Az „M to the B”-t szinkronizálja benne közben pedig érdekes arcokat vág, ezen a videón már 55 millió like van, ezt sem értjük miért. Ettől a videótól indulva azért elég menő, hogy már a Google, a Prada és a Tinder is szponzorálta. Bella egyébként előtte az amerikai haditengerészetnél szolgált helikpoter-szerelőként.

Josh Richards

Követők: 25,6 millió

Becsült vagyona: 5 millió USD

Életkor: 19

Bár az egyetlen férfi a listán az ötödik helyre csúszott, az biztos, hogy valami egészen mást tervelt ki, mint a lányok. Elhatározta, hogy a világ első influenszer milliárdosává válik, ehhez pedig pár szintén tiktokker barátjával elindította az Animal Capitalt.

A lista persze nem tartalmazza az A-listás hírességeket, kizárólag azokat, akiket TikTokról ismerünk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: