2022. 02. 09., Szerda, 13:06

Az áprilisi választásokról tart jogi ismertetőt a TASZ Veszprémben

Jövő héten kedden a választásokkal kapcsolatos jogi ismeretekről tart nyilvános eseményt a Társaság a Szabadságjogokért Veszprémben, az Agórában.

„Köz”beszéd a választásokról elnevezéssel szervez nyilvános eseményt a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) az Agóra Veszprém Kulturális Központban jövő héten kedden. Április 3-án országgyűlési választásokat és népszavazást is tartanak, ennek apropóján szervez rendezvényt a TASZ Veszprémben is, ahol téma lesz többek között a választási rendszer, a szavazatszámlálás, a jogi kérdések és érdekességek. A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki egy kicsit is közelebbről szeretné megismerni a választás folyamatait. Meg lehet vitatni majd számos izgalmas és aktuális kérdést is, mellette pedig nagyon érdekes felvetések lesznek bemutatva.

A rendezvénynek az Agóra ad helyszínt jövő hét kedden, február 15-én. A délután öt órától kezdődő eseményen a részvétel ingyenes és bárki számára egyenlő feltételekkel nyitott, előzetes regisztrációra pedig nincs szükség. Azon a járványügyi helyzet miatt csak védettségi igazolvánnyal látogatható a program és a szervezők mindenkitől azt kérik, hogy maszkot használjanak. További infókért érdemes követni a program facebook eseményét is.

Ki lesz ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: