2022. 02. 16., Szerda, 12:24

Nevezzük el a mekis körforgalmat – Te milyen filmcímmel illetnéd?

Már annyiszor került reflektorfénybe, hogy most arra gondoltunk, csak megérdemel egy rendes nevet. De hogy mégse kordon, barikád, durcás vagy kópé legyen inkább úgy döntöttünk megkérdezünk titeket, milyen filmcímmel illetnétek. Csak viccesen!

Rengetegszer került nálunk is szóba a város kedvenc körforgalma amely évek óta rendre a címlapokon virít. Volt már teljes torlasz és felháborodás amikor a mentők sem tudnak áthaladni, rendre éhes és mérges emberek tömkelege, angolos kanyarbevétel de vontattak már el buszt is a hóhelyzet miatt a tűzoltók. Ezért is érezzük úgy, hogy itt az ideje megkeresztelnünk azt a híres neves körforgalmat.

Percek alatt zseniális válaszok érkeztek mint a klasszikus - És már megint dühbe jövünk vagy A 12 dühös ember, előbbit borítékolhattuk már előre amúgy. Ha van egy jó ötleted, ne tartsd magadban, Instagram és Facebook történetünkben tudjátok adni a tippeket, melyeket mi összegyűjtünk és szavazásra bocsájtunk. A legtöbb szavazatot kapó film címe lesz a mekis körforgalom új neve, mi pedig a későbbiekben így is fogunk rá hivatkozni. Döntsetek hát ti!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: