2022. 02. 22., Kedd, 09:58

Biciklin, asztallábbal a kézben kergették a fiatalt egy telefon miatt – VIDEÓ

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja a Tapolcai Járási Ügyészség azt a 27 éves férfit és 25 éves unokatestvérét, akik egy kiskorú fiút akartak számon kérni az idősebb férfi telefonjának megrongálása miatt.

A vádirat szerint az ügy 25 éves vádlottja kölcsönkérte unokatestvére élettársának mobiltelefonját, majd ezek után szóváltásba került egy kiskorú fiúval, melynek során a mobil megsérült. A férfi ezért visszament a rokonaihoz, és a károkozásért a fiút téve felelőssé, közölte velük, hogy mi történt a készülékkel.

A 27 éves unokatestvér erre magához vett egy asztallábat, kerékpárra ült, rokona pedig gyalogosan követte, hogy megkeressék a fiatalt.

Amikor az idősebb férfi meglátta a fiút, a kerékpárt eldobta, és a kezében lévő asztallábbal rá akart támadni, miközben az unokatestvére is megérkezett a helyszínre, meglökte a fiatalt, rúgott felé, a társa pedig többször ütésre emelte az asztallábat. A fiatal fiú a bántalmazása következtében nyolc napon belül gyógyuló horzsolásos sérülést szenvedett, mely miatt nem kérte az elkövetők felelősségre vonását.

Sodrófával kergette haragosát egy férfi Tapolcán - VIDEÓ

Sodrófával kergette haragosát egy férfi Tapolcán - VIDEÓ

Egészen szürreális pillanatok játszódtak le még februárban Tapolcán, az ügyészség most vádat emelt sőt, a sodrófát is elkoboznák!

Az ügyészség a vádiratában a fiatalabb, de már többször büntetett és cselekményét visszaesőként elkövető vádlottal szemben börtönbüntetés, míg unokatestvérével szemben elzárás kiszabását indítványozta.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: