2022. 02. 22., Kedd, 10:49

Azért cserélték le, hogy mindenki lássa, van rosszabb – Így igazodj ki az új V-busz appon - VIDEÓ

Egy hónapja ezen pörögnek a fórumok, a közfelháborodás alapvető problémája, hogy az új alkalmazás útvonaltervezője sokszorosan visszafejlődött elődjéhez képest: nem számolja a gyalogos távolságot és annak az idejét, nem lehet egyértelműen rákeresni, hogy melyik megállóból mikor indul a busz és nem mutatja a buszok helyzetét sem. De sokan panaszkodnak arra is, hogy lassú és nem lehet eligazodni rajta.

Kinek a nagyszerű ötlete volt az amúgy jól működő V-Busz app lecserélése erre a használhatatlan valamire?
Múlt héten sikerült többször lekésni a buszt miatta! - állt egy hozzászólásban.
Hello Veszprém! – A körforgalomban robbant le Veszprém új busza

Hello Veszprém! – A körforgalomban robbant le Veszprém új busza

Felavatták a V-busz flotta legújabb tagját, belvárosi dugó lett a vége.

Az új flotta mellé új alkalmazás is dukált a V-Busznál, ami enyhén szólva sem nyerte el a veszprémiek tetszését. Hiába a szép új buszok és az ahhoz járó új app, ha az embereknek egyszerűen nem áll kézre az új alkalmazás és annak lehetőségei, így pedig megnehezítve azt, hogy kiderítsék, miként juthatnak el A-ból B-be. 

Többen jelezték már a V-busz felé is ezeket a nehézségeket, így reméljük, hamar megoldódik a probléma és pár frissítéssel megkönnyítik az emberek dolgát. De nyugi, mi is segítünk egy kicsit és mutatjuk, hogy működnek az app alapvető funkciói, ami kiindulásnak már nagy segítség lehet!

Addig meg mehet a fejtörés vagy busz helyett a drótszamár.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: