2022. 02. 23., Szerda, 09:38

Felmérés készült a magyar oltottakkal és oltatlanokkal - Érdekes dolgok derültek ki

via

Egy igen érdekes felmérés eredményei láttak napvilágot, melyet az oltást fölvevő és a magukat be nem oltató magyarok között készítettek az oltással és az oltatlanokkal/oltottakkal szembeni érzéseikről. Kiderült belőle többek között, hogy az oltatlanok több mint fele gondolja, hogy az oltóanyag helyett valami titkos anyag van a vakcinákban, de más érdekes statisztikákra is fény derült, lássuk ezeket! 

1. Az oltatlan válaszadók 71 százaléka egyetért azzal az állítással, hogy az oltások kifejlesztése valamilyen politikai-gazdasági hatalmi erők érdekeit szolgálja.

2. Az oltatlanok 57 százaléka abban is hisz, hogy a vakcinákkal „az oltóanyagok helyett valamilyen titkos anyagot juttatnak a szervezetbe”.

3. Az oltatlanok között több a fiatal: a 18–39 év közöttiek több mint negyede nincs beoltva, míg a 60 év felettieknél ez az arány csak 13 százalék.

4. Azok közül, akik saját bevallásuk szerint kényelmesen megélnek a fizetésükből, 91 százalék beoltatta magát, az anyagi nehézségekkel küzdők között viszont ez az arány csak 72 százalék.

5. A kormánypárt és a baloldali vagy liberális ellenzéki pártok támogatói között kicsi a különbség, a jobbikosok harmada azonban nincs beoltva.

6. Az oltatlanok 67 százaléka azt mondta, nem érez komoly ellenszenvet azokkal szemben, akik beoltatták magukat, az oltottak viszont kevésbé megengedőek: 43 százalékuk azt gondolja, hogy az oltatlanok miatt van még mindig járvány, 27 százalékuknak kifejezetten mély ellenérzései vannak az oltatlanokkal szemben.

Ti hogy vagytok vele?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: