2022. 02. 25., Péntek, 11:00

Körbeesszük a várost - Háromszögekre vágott tésztára vágytunk, leteszteltük hát a Pizza Parkot

Mit is mondhatnánk? Imádjuk az olasz konyhát és a pizzát, szerencsénkre pedig bőven van miből szemezgeti ezen a fronton Veszprémben, amely egy újabb taggal bővült: leteszteltük a nemrégiben nyílt Pizza Parkot.

Korábban az ország egyik legnépszerűbb vloggere, Magyarosi Csaba Veszprémben talált rá az ország egyik legjobb pizzériájára a Veszprémium szeméjében. Ennek apropóján meg is kérdeztük, kinek mi a kedvence, a legtöbben pedig a Pizza Parkra esküdtek. És pont mi ne tesztelnénk le őket?

Az étlapról annyit, hogy nem egy olvasmány, összesen 15 darab pizza közül lehet választani ami nem baj sőt, a kevesebb néha több, és így is bőven találhat mindenki a fogára valót. Ha már ennyien esküdtetek rájuk, be is rendeltünk egy Carbonara, egy Tonno, egy Salami, egy Négysajtos és egy Margarita pizzát, amit tényleg baromi gyorsan meg is kaptunk: az ebédidő kellős közepén, 12:06 perckor adtuk le a rendelésünket, ami 12:51-kor már az asztalunkra is került. Pedig nem egyet, ötöt rendeltünk!

Ráadásul mi lehet jobb a pizzánál? Hát a friss, meleg, ropogós pizza! És ezek mind azok voltak. 

Kiszállításban tehát kérdés nélkül ötösre vizsgázott a Pizza Park, hála a villám kezű szakácsnak na meg persze a futárnak is, mert bizony ő is szép időt futott, mondanánk is rá, hogy igazi Schumacher, de hölgy létére ezt talán sértésnek venné. Legyen hát Keszthelyi Vivi!

De térjünk is rá gyorsan a pizzára, aminek éhségünkből adódóan rögtön neki is ugrottunk. Külsőre több, mint rendben volt minden, még szépen fel is volt szelve így már csak az arcunkba kellett tolni a gőzölgő háromszögeket, a csapat véleménye pedig elég hamar megoszlott: jó vagy nagyon jó? Majd az asztal fölött jött egy bölcselet:

A pizza olyan mint a szex. Mindig jó, de van, amikor nagyon jó! Itt is ez volt a konklúzió.

Ár/érték arányban - ha lehet ezt mondani pizza esetében - tehát nem csalódtunk. Ugyan voltak, akik kissé húzták a szájukat a feltét miatt, de a tészta kivitelezésével mindenki meg volt elégedve, a Tonno, a Négysajtos és a Margarita pedig kiemelkedően jó volt, ezeket megéri nektek is kipróbálni. Szegény Ében sem maradhatott ki a jóból, ilyen szemek és nyöszörgések kíséretében nem bírtuk ki, megkínáltuk, a szemében tükröződő elégedettség szerint pedig ő

legalább 10/15-öt adna. Vele csak az a baj, hogy ő egy darab kőre is adna 10 pontot.

Mi pedig sokat vitatkoztunk, de azért megvan a végeredmény:

10/8

Kifejezetten ajánlott!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: