2022. 03. 22., Kedd, 14:09

Amfetaminnal spékelte meg a motorozást egy veszprémi férfi

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 35 éves sofőr ellen folytatott vizsgálatot.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 35 éves helyi lakossal szemben, aki Veszprém belvárosában a járművezetéstől eltiltva és bódult állapotban közlekedett motorjával.

Le akart ugrani egy férfi hétfő reggel a völgyhídról, a rendőrök mentették meg

Le akart ugrani egy férfi hétfő reggel a völgyhídról, a rendőrök mentették meg

Lakossági bejelentés érkezett 10 óra magasságában egy férfiról, aki a veszprémi völgyhídon ácsorog.

A járőrök Veszprémben, az Aulich Lajos utcában akartak ellenőrizni egy motorost 2021. június 5-én 23 óra 41 perckor, azonban a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg. A sofőr egy erdős területre hajtott, ahol megállt és futva menekült tovább, de a rendőröknek sikerült őt elfogni.

A férfi egy fehér port tartalmazó szemüvegtokot eldobott, melyet a rendőrök megtaláltak, csakúgy, mint később a motorkerékpár tárolójában a kábítószergyanús anyagot is.

Az intézkedés során kiderült, hogy a 35 éves veszprémi lakost a bíróság a járművezetéstől korábban eltiltotta. Előállítását követően az egyenruhások kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak az eljárás alá vont személlyel szemben, mely pozitív értéket jelzett. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás során beszerzett szakértői vélemények igazolták, hogy a lefoglalt anyagok amfetamint tartalmaztak.

Az elkövetetett közlekedési szabálysértések miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek a veszprémi férfi ellen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: