2022. 04. 29., Péntek, 10:22

Nagy humbug volt a magyar Squid Game, szó nélkül lefújták az egészet

via

A Netflix óriási sikert arató sorozata rengeteg félig valós feldolgozást élt meg (ugye halálos áldozatok nélkül), többek között az egyik leghíresebb Youtuber is megcsinálta a sajátját, de volt szó magyar játékról is.

Még az év elején lovagolták meg a Squid Game által gerjesztett hullámokat, és rengeteg pénzt ígértek a győztesnek, természetesen a sorozatban látott kiesők halála nélkül. Mint írták, a sorozathoz hasonlóan olyanok jelentkezését várták, akik úsztak az adósságban, és majd három hét alatt újabb és újabb feladatokat teljesítenek, mígnem az egyikük haza nem viszi a 25 millás fődíjat.

Nos, jelentkezők bőven akadtak, természetesen az összes nagyobb portált bejárta a magyar Squid Game híre, aztán szépen csendben az egész kámforrá vált. Az eseményt törölték, a Facebook oldal eltűnt, a jelentkezők pedig nem lettek értesítve, hogy akkor most mi is történt. Pénteken a Rádió 1 reggeli műsorában Balázséknak is feltűnt, hogy az egész milyen gyorsan feledésbe merült, ezért felkeresték a játék egykori sajtósát, aki már nem is dolgozik a projektben.

A legutolsó információk szerint, melyek eljutottak hozzánk egy nagy kereskedelmi csatorna felkereste a szervezőket, hogy szeretnék ezt a projektet, így az eseményt törölték.

 Elmondása szerint többeket elküldtek és nagyon kevés infót osztottak csak meg a projekt jövőjével kapcsolatban, de egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán megcsinálják e majd valaha a magyar Squid Gamet. Hozzátette, hogy a csapat több tagja is szerette volna, hogy a nevezők és a közönség értesítve legyen a történtekről, de ez végül nem történt meg. A nő nem osztotta meg Balázsékkal, hogy melyik kereskedelmi csatorna kereste meg a szervezőket, így további infók reményében sincs kihez fordulni.

Szerintetek lesz ebből még valami?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: