2022. 05. 02., Hétfő, 12:54

Két év kihagyás után újra itt a Gizella napok! Mutatjuk a következő napok programjait

Ahogyan az korábban már mi is megírtuk, május 2. és 8. között kerül megrendezésre a Gizella Napok Összművészeti Fesztivál. A ma kezdődő fesztivál nap, mint nap szuper programokkal és koncertekkel készült.

Számos nagyszerű ingyenes programokra és koncertekre látogathatunk ki a héten a Gizella Napok alkalmával. A belvárosban három helyszínen is lesz szabadtéri színpad, ahol élvezhetjük a zenei fellépőket. A nagy koncertek az Óváros téri színpadon lesznek, de mellett érdemes kilátogatni a Hangvilla tér előtti VEB 2023 EKF színpadhoz, vagy a Vár Áruház előtti téren lévő Cserhát Színpadhoz.

Carson Coma, Elefánt, Hősök, Kft – Fenomenális ingyenes koncerteket tartogat a Gizella Napok programja

Carson Coma, Elefánt, Hősök, Kft – Fenomenális ingyenes koncerteket tartogat a Gizella Napok programja

Még nem tudunk mindent, de máris fantasztikus programinformációkat csepegtettek a Gizella Napok szervezői.

A mai, nyitó napon szabadtéri koncertek még nem lesznek, de két nagyon érdekes programra már kilátogathatunk. Délután 17.00-tól „Szép női szavak ragyogása a Pannontáj felett” címmel lesz vetítőképes irodalmi bemutató női szerzők verseiből a tájról, kötődéseikről, a hazaszeretetről az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy termében. Ezt követően pedig este 19.00-től a Hangvilla Nagytermében lesz ingyenes előadás a Duna Művészegyüttes - Göncöl Zenekar jóvoltából, az ő előadásukban a Gyertyaláng című, Trianonra emlékező táncszínházi előadást nézhetjük meg.

A nagy nevek majd csak péntektől jönnek. Május 6-án 20.00-tól az Óváros téren először a Carson Coma, majd 22:00-tól a Vad Fruttik lép fel. Szombaton színpadra áll a PASO (19.40 – Cserhát Színpad), az Elefánt (21.00 – Óváros Színpad), a KFT (21.50 – Cserhát Színpad) és a Hősök is (23.00 – Óváros Színpad). Vasárnap pedig fellép a Kerekes Band és a Parno Graszt is. Ezek mellett pedig számos gyermek és egyéb kísérő program is várja az érdeklődőket. A részletes program terv itt böngészhető.

Ott tali?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: