2022. 05. 03., Kedd, 15:43

12. alkalommal szervez nyári tábort az Éles Kézisuli

Nincs még terv a nyárra? Szívesen sportolnál, strandolnál és szórakoznál jó közösségben? Akkor mutatjuk mivel vár az Éles Kézisuli idei nyári tábora!

Idén szervezi meg 12. alkalommal az Éles Kézisuli a már hagyományosnak mondható nyári kézilabda táborát. 2005 és 2014 között született fiúk és lányok jelentkezését is várják a napközis formában megrendezésre kerülő táborra. A királynék városában Veszprémben, és Balatonalmádiban lesznek a programok.

És hogy mi várja a résztvevőket? Napi kétszeri edzés szakképzett, gyakorlott edzői stábbal, aquaparkozás, péntekenként házibajnokság, strandröplabda, strandfoci és strandolás Balatonalmádiban. Három turnus kerül megszervezésre heti bontásokban június 20. és július 8. között. Minden táborozó gyermek két pólót és egy hátizsákot kap ajándékba. További részletekért és infókért katt ide.

Már csak azért is érdemes lehet elmenni, mert azok, akik nemrégiben Magyar Kupa ezüstérmet szereztek a Fejér-B.Á.L. Veszprém színeiben, valaha ők is itt pallérozódtak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: