2022. 05. 04., Szerda, 10:28

Megint tarol a Netflixen, de még mindig bűn rossz – 365 nap: Ma

Arany Málna hegyeket adnánk a színészi játékért, a történetért és minden egyes percért amit szekunder szégyenérzetben töltöttünk.

De tényleg, ettől már-már elsírod magad. Amikor azt hitted, az első rész volt rossz, de rájössz, hogy nem… ehhez képest az Oscar díjas kategória volt. Pro tipp: Ne nézd meg, bűn rossz!

Dobj el mindent - Érkezik a 365 nap második része

Dobj el mindent - Érkezik a 365 nap második része

Minden idők talán legmegosztóbb filmje folytatódik.

Aki nem ismerné a Stockholm-szindrómával megspékelt lengyel szoftpornónak csúfolt, Zs kategóriás Szürke ötven árnyalatát, az nem maradt le semmiről. De egyébként az alaptörténet annyiban merül ki, hogy egy maffiavezér elrabol egy első blikkre random lányt, aki beleszeret. Ennyi. És el is érkeztünk a második részhez, ahol a szerelmes gerlepár összeházasodik, majd hosszú kínkeserves perceken keresztül nézhetjük, ahogy főhőseink egymásnak esnek valami borzasztó popdal kíséretében. Félelmetes, hogy mennyire butára sikerült ez az egész. Arról nem is beszélve, hogy főhősnőnk úgy vonaglik a teljes film alatt, hogy attól már nekünk fájdul meg a hátunk. Dögunalom a 365 Nap: Ma - milyen hülye cím már ez is? 

A film második felére beesik egy egyáltalán nem klisés (de) szerelmi háromszög, meg persze a csúnya gonosz maffia, meg az eltitkolt ikerpár. Izginek tűnik? Hát nem az, látszik a próbálkozás, hogy film legyen belőle, ami dicséretes: kavarognak a szálak, de igazából nincs értelme, félelmetesem gyenge színészi játék, és további béna popdalok ütemre vágva a lassított szexhez. De komolyan, még egy valamirevaló balhé sem fért bele? A finálét meg inkább hagyjuk, olyan betűnk nincs az ABC-ben amivel kategorizálhatnánk.

114 perc gyötrelmes vergődéstől óvunk most meg titeket: annyira rossz, hogy arra szavak sincsenek, ordenáré egy széria, még egy izgalmasabb punnyadáshoz sem ajánljuk.

Ékes példa arra, hogy mindig lehet rosszabb. De tényleg, van akinek ez tetszett? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: