2022. 05. 04., Szerda, 09:26

Sétálj, túrázz, fuss, kerékpározz és nyerj a Europe Direct Veszprém kihívásán

Magyarország EU-csatlakozásának 18. évfordulójának alkalmából egy rendhagyó eseményt szervez a Europe Direct Veszprém, ahol is egy kis mozgással most bárki nyerhet.

Idén május 1-én volt, hogy országunk 18 éve csatlakozott az Európai Unióhoz. Ezt pedig egy nagyszerű kezdeményezéssel ünnepli meg a Europe Direct Veszprém és fenntartója, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, ugyanis Európa-nap (május 9.) alkalmából egy nyereményjátékkal egybekötött, önállóan teljesítendő túrát hirdet május 9. és június 5. között.

Az esemény célja, hogy résztvevők teljesítsenek egy 18 km-es távot Veszprém megyében bárhol 2022. május 9. és június 5. között. A teljesítés nem kötött szintidőhöz, azonban a táv megkezdésének napján kell megcsinálni a teljes távot. Mint írják, a távot lehet gyalog, futva, kerékpározva, úszva, evezve stb. teljesíteni. Az egyetlen feltétel erre vonatkozóan, hogy aktív, kültéri mozgás történjen.

A kihívás teljesíthető egyedül, párosan, családdal, barátokkal stb., azonban a nyereményjátékban való részvételhez minden résztvevőnek teljesítenie kell. Fontos, hogy az aktivitást bizonyítani is kell.  A teljesítést rögzíteni kell bármilyen, arra alkalmas applikációval, az eredményt el kell menteni vagy képernyőképet készíteni, amin egyértelműen láthatók a teljesített távhoz tartozó információk, a táv teljesítése közben pedig készíteni kell legalább egy fotót, amelyen a ti is szerepeltek. A kihívás egyéb feltételeiről és részvételi szabályairól itt tudtok bővebben tájékozódni.

A szervezők a résztvevők között olyan értékes nyereményeket sorsolnak ki, mint páros belépő a Betekints Wellness és Konferencia Hotel wellness részlegébe, Dechatlon ajándékutalvány, családi belépőjegy a Pannon Csillagdába, vagy egy Europe Direct ajándékcsomag.

Megéri megünnepelni az EU csatlakozást, nem?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: