2022. 05. 16., Hétfő, 10:51

Már kaphatók a belépők a 197. Anna-bálra - 85 ezer az ára

A patinás rendezvényt ezúttal is az Anna Fesztivál szabadtéri programjai előzik meg, lesz prímásverseny, operagála, kórusok hangversenye és szívhalászat.

Július 23-án rendezik meg Balatonfüreden a 197. Anna-bált, a minden korábbinál több vendéget befogadó eseményre pedig jegyek már kaphatók. Újdonság, hogy a Gyógy téren egy 150 férőhelyes üvegsátrat állítanak fel, így az ország egyik legrégebbi társadalmi eseményén, a 197. Anna-bálon összesen mintegy hatszáz bálozó vehet részt. Idén az utcabál elmarad, de a Blaha utca díszkivilágítást kap, az éttermek, bárok pedig különleges, a bálhoz illő kínálattal várják a vendégeket.

Elsőbálozók lettek a balatonfüredi Anna-bál szépei

Elsőbálozók lettek a balatonfüredi Anna-bál szépei

A balatonfüredi Horváth Esztert választották a 196. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden. Az első udvarhölgy a diósdi Nánási Dorottya, a második udvarhölgy pedig a szegedi Hadfi Zita lett.

Az eseményt július 23-án, szombaton az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában rendezik meg. A bál előtt a Vaszary Villa kertjében gyülekeznek a vendégek és onnan indul majd a zenés menet, itt akasztják a hölgyek nyakába a sorszámozott herendi porcelán szíveket. A báli közönség szavazza meg a 15 legszebb lányt, akik közül majd a szakmai zsűri választja ki a bál szépét és udvarhölgyeit.

A báli belépők cirka 85 ezer forintba kerülnek, az üvegsátorban 75 ezer forintért lehet helyet foglalni. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: