2022. 05. 19., Csütörtök, 10:46

Az alsóörsi Bitang Burger helyet szerzett a 2022-es Dining Guide listáján

Nemrégiben pont jártunk náluk, így nem lepődtünk meg nagyon, hogy a Dining Guid egyik Top 10-es listáján első helyet szerzett.

A hazai gasztroélet egyik leginkább várt eseménye volt a tegnap megrendezésre került Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála, ahol kihirdetésre kerültek a legjobbak legjobbjai. 2021 őszétől 2022 tavaszáig a Dining Guide tesztelői és nemzetközi híres chefek járták az országot a legjobbakat keresve. Tesztelés során meghatározott szempontok szerint pontoznak, mint az alapanyagok minősége, ár-érték arány, szerviz stb. A még viszonylag új Bitnag Burger a Top 10 vidéki alternatív vendéglátóhely kategóriában kapott helyet, méghozzá elsőként.

Fantasztikus megtiszteltetés, leírhatatlan! Ahogy lapozgattuk és gyönyörködtünk, hogy milyen csoda szép és neves éttermekkel egy szaklapban szereplünk - megláttuk, hogy vannak különböző TOP 10-es listák, és igen...

TOP 10 VIDÉKI ALTERNATÍV VENDÉGLÁTÓHELY 2022-ES ÉV DÍJAZOTTJAI LETTÜNK!

Nekünk már volt szerencsénk náluk enni és azt kell mondjuk, jól megérdemelt a helyezés, és ha egy jó hambira vágytok vegyétek célba őket, nem fogtok csalódni!

Szívből gratulálunk, tényleg bitang jó hely!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: