2022. 05. 22., Vasárnap, 12:12

Menstruáció, szexualitás, nőiesség – érdekes előadással készülnek a Hangvillában

„Bimbózó virágszálak, avagy hogyan beszélgessünk lányainkkal a női test csodáiról” címmel szervez előadást szülőknek a Csigaház Alapítvány Veszprémben május 30-án.

Mire emlékszünk kamaszkorunkból és mennyit tudunk ma a bennünk zajló folyamatokról? Milyen gondolatok, hiedelmek élnek bennünk a testünkről, a menstruációról, szexualitásról és mit szeretnénk ebből továbbadni? Vannak-e olyan szavaink, történeteink, amikkel széppé, megerősítővé tudjuk varázsolni számukra a nőiségbe vezető utat? Többek között ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel fog foglalkozni Hoppál Bori május 30-i előadása a Hangvillában. A szerző „Az Én Testem” című kamaszlányoknak írt könyve alapján fog vetített képes előadást tartani.


Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban a szervezők mindenkitől azt kérik, hogy részvételi szándékukat emailben jelezzék, erről részletesen itt tudtok olvasni. Érdemes követni a programot szervező Csigaház Alapítványt, akik egyébként hiánypótló előadásokat és eseményeket szerveznek olyan témákban, mint például az anyaság, a női szerepek, az elfogadás és a támogatói légkör kialakítása, vagy a háztartás.

Mit szóltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: