2022. 05. 30., Hétfő, 10:31

Tizedik helyen zárt a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Második NB1-es szezonjában a tabella 10. helyén végzett Éles József csapata, a Fejér-B.Á.L. Veszprém. Bár az utolsó fordulóban már nem forgott veszélyben a bennmaradás, győzni sajnos nem tudtak a Ferencváros ellen.

Nem sikerült az utolsó fordulóban legyőzni a Ferencváros csapatát a Fejér-B.Á.L.-nak (28:32), de a céljukat így is elérték jóval a szezon vége előtt, vagyis a klub történetének második elsőosztályú szereplését is sikeresen vette és jövőre is az NB1-ben küzdhetnek tovább. A 2021/2022-es szezonban a csapat a 10. helyen zárt a tabellán, maga mögé utasítva ezzel a Dabast és a NEKA-t, valamint a két kiesőt, az Egert és a Kecskemétet.

Bravúrból persze így sem maradtak ki a klub szurkolói, a csapat ugyanis történelmet írt azzal, hogy az idei évben ismételten bejutott a Magyar Kupa négyesdöntőjében, ahol is egészen a döntőig menetelhettek. Ott azonban, mint ismert, egy házi döntőben alul maradtak a náluk jóval tapasztaltabb és erősebb játékot mutató Telekom Veszprémmel szemben.

Nagy változásokkal vág neki a jövő évi szezonnak Éles József alakulata. Míg tavaly nyáron sikerül szinte teljesen együtt tartani a csapatot és csak egy-két érkező és távozó volt, addig most nagy forgás lesz a klubon belül, több meghatározó játékos is elmegy. Távozik a klubtól Borbély Ádám, Fazekas Gergő, Tóth Márton, Vajda Huba, Tóth József, Somogyi Bálint és Kurucz Máté is, míg az érkezők között szerepel – akikről egyelőre tudunk – Ágoston Áron (kölcsönből tér vissza), Balogh Tibor (Eger), Simon Machac (Eger), Pulay Gábor (Eger), Szrnka Levente (Kecskemét), Vetési Bence (Kecskemét) és Bartha Bence (Strasbourg Eurométropole HB – francia). Illetve új edző is érkezik a csapathoz Konkoly Csaba személyében.

Reméljük a következő szezon is legalább ilyen eredményes lesz!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: