2022. 06. 21., Kedd, 12:56

Az új TikTok kihívás áldozatai a macskák, akiknek ez közel sem vicces - VIDEÓ

via

A rohamléptékkel növekedő közösségi felületen rendre megjelennek különböző trendek, melyeket egyre többen próbálnak ki maguk is. Ezek közül vannak viccesek, ötletesek de természetesen veszélyesek, vagy épp bántóak.

A legutóbbi pedig épp házi kedvenceinkkel szúr ki, egészen pontosan a macskákkal, akiknek fejére az új őrület szerint jégkockákat tesznek a gazdáik. A macskák ezt természetesen nem fogadják túl jól, néhány meg se moccan vagy épp dühös pofát vág, de leginkább valami fura reakciót kapunk tőlük, és épp ez az, ami népszerűvé teszi a kihívást.

Igen ám, de a szakértők bizony felhívták rá a figyelmet, hogy ezzel a jéggel látszólag nem ártunk a cicáknak, holott nagyon is belegázolunk a kis lelkükbe. A macskák egyébként sem kedvelik a vizet, a jégkocka a buksin pedig kifejezetten bántó lehet, amit ha ugyan nem is fejeznek ki azonnal, a macskában szorongást idézhet elő, de akár még a gazdira is támadhatnak egy-egy jól irányzott karmolással.

A szakértők tanácsa az, hogy ha lehűtenénk a kedvenceket a nagy hőségben a jégkockát a fejük helyett egy tálba tegyük, amit ha kedvük tartja, majd elnyalogatnak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: