2022. 07. 07., Csütörtök, 22:51

Mozi Gen Z módra, avagy tinik talpig pingvinben a Minyonok vetítésén Veszprémben

Már féltünk, hogy nálunk nem adja be senki, szerencsére Veszprém sem maradhatott ki a legújabb trendből, ami miatt fiatalok tömegei indulnak öltönyben mesét nézni a moziba.

Szóval a #gentleminions őrület lényegében egy olyan TikTok trend, amelyben öltönyben indulnak meg csapatostól a fiatalok,  hogy együtt nézzék meg amire már 5 éve várnak, a Minyonok: Gru színre lép című animációsfilm-folytatását. A lavinát brit fiatalok indították, és ahogy azt a mellékelt ábra is jól szemlélteti, azért végül Veszprémbe is elért.

Azért nem csak móka és kacagás az egész, hiszen nincs TikTok trend balhé nélkül. Éppen ezért a brit moziknak már tele is a padlás az öltönyösökkel: van ahova be se engedik a dress code-os fiatalságot, mert bizony sűrűn előfordult, hogy nem tudtak viselkedni: beálltak a vászonba, zajongtak, tapsoltak és dobálóztak ezzel belerondítva mások mozi élményébe. De ez Anglia, és Veszprémben ilyenről szó sincs, az viszont tény, hogy jó pár fiatal csípte ki magát a Minyonokra ez egészen biztos.

Papoy!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: