2022. 07. 14., Csütörtök, 11:18

Több veszprémi iskola is felkerült arra a rangsorra, amely a kiemelkedő a pedagógiai munkát bizonyítja

Az Oktatási Hivatal nemrég nyilvánosságra hozta a 2021-es országos kompetenciamérés eredményeit, többek között azoknak az iskoláknak a listáját is, ahol az oktatás hátránykiegyenlítő hatása az átlagosnál jóval nagyobb volt és ahol az adatok alapján a legtöbb hozzáadott pedagógiai érték született. Több veszprémi középiskola is felkerült a listára.

Az Eduline írta meg, hogy az Oktatási Hivatal közzétette az Országos kompetenciamérés adatai alapján legtöbb hozzáadott pedagógiai értéket teremtő magyar iskolák listáját. Az oktatási szakportál ez alapján kiválogatta azokat az intézményeket, amelyek a tizedikesek kompetenciamérésének eredményei alapján az elmúlt öt mérési évben legalább háromszor kerültek a kiemelkedő teljesítményű iskolák közé. Erre a listára négy veszprémi középiskola került fel:

  • Lovassy László Gimnázium
  • Vetési Albert Gimnázium
  • Veszprémi SZC Ipari Technikum
  • Veszprémi SZC Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum

Óriási öröm ilyen összeállításokban ennyi veszprémi iskolával találkozni. Városunk pedagógusai már számtalan alkalommal bizonyították, hogy a diákok a legjobb kezek között tanulhatnak. Az Oktatási Hivatal teljes listája ide kattintva érhető el.

Gratulálunk és köszönjük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: