2022. 07. 21., Csütörtök, 07:06

További öt felkészülési meccset játszik még a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Lejátszotta a Fejér-B.Á.L. Veszprém az idei első felkészülési mérkőzését, augusztus elejéig pedig még további öt vár rájuk.

Éles József csapata a tegnapi napon megkezdte a felkészülési mérkőzés-sorozatát, elsőként idegenben léptek pályára Budai Farkasok ellen. Az összecsapás végül a Farkasok győzelmével zárult, a félidőben 15:14 volt a hazaiaknak, a vége pedig 28:26 lett.

Nincs megállás, ugyanis augusztus 6-ig további öt mérkőzést játszik még a Fejér-B.Á.L., először pénteken lépnek pályára a veszprémi DEVM Sportcsarnokban (Tüzér u. 42.) ismételten a Budai Farkasok ellen, majd július 29-én Budapestre látogat a csapat, ahol az FTC fogadja őket. Ezt követően augusztus elején még három hazai mérkőzést játszik majd a Konkoly Csaba vezette gárda, elsőként augusztus 3-án a Komló Sport KFT ellen (DEVM Sportcsarnok), majd augusztus 5-én és 6-án is a Temesvár csapata ellen (ez a két mérkőzés már a Március 15. úti sportcsarnokban lesz).

Van is miért ennyi edzőmérkőzést tartani, ugyanis a csapat fele kicserélődött, valamint új edző is érkezett a klubhoz. Emellett pedig a hazai sorozatokon túl, már nemzetközi kupában is versenyezni fognak a srácok!

Szurkolásra fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: