2022. 07. 25., Hétfő, 11:40

Feljelentették Ördög Nóráék új, füredi kisboltját

Meg is lepődtünk volna, ha nem történik ilyen. A panaszt egyébként az üzlet kirakatában található dekoráció váltotta ki.

Feljelentették Ördög Nóra és Nánási Pál legújabb, nemrégiben nyílt balatonfüredi kisboltját is, miután a bepanaszoló szerint az üzlet dekorációja nem illik bele az utcaképbe. Az ismert házaspárnak egyébként a legelső boltjuk kapcsán Balatonakarattyán is meggyűlt a gondjuk a helyiekkel, de ott végül sikerült megoldani a konfliktust. Bár Ördög Nóráék leszedték a kisboltot díszítő matricákat, ők nem gondolták, hogy ez problémát okozna.

A füredi boltunk matricája nem felelt meg a városképi előírásoknak, ezért le kellett szednünk. Amiatt kaptunk bejelentést vagy feljelentést, hogy hogyan néz ki a boltunk kívülről. Leveszem a matricákat, mert túl színesek vagyunk ide a sétányra, úgyhogy ezt most újra kell tervezni. A szívem megszakad, olyan sok melónk volt vele. Természetesen semmiképpen nem szeretnénk szabályt sérteni vagy magunkra haragítani a helyi hatóságokat, meg a többieket. Megvizsgálták, nem tetszett. Az én véleményem szerint ez nem volt túl harsány.

A sztoriról felraktak egy videót is, amiben láthatjuk, ahogy szedik le a matricákat a kirakatról. Nánási Pál pedig kifejtette, hogy azt már réges-régen megtanulták, hogy ha valami nem jó, azon változtatni kell, és ugyan szomorúan, de változtatnak. Így most a matricák eltávolítása után egy hűtő és egy régi szekrény hátulja látszik.

Mit szóltok hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: