2022. 07. 28., Csütörtök, 08:57

Pénteken ismét pályára lép a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Pénteken az FTC ellen lép pályára idegenben Éles József csapata egy felkészülési mérkőzésen.

Az idei felkészülési szezon harmadik mérkőzésére készül a Fejér-B.Á.L. Veszprém, akik holnap Budapesten a Ferencváros ellen lépnek pályára. A csapat idén már két meccset is játszott, mind a kettőt a frissen első osztályba jutó Budai Farkasok ellen. Sajnos egyik összecsapást sem sikerült megnyerni, az első mérkőzésen két góllal (28:26), míg a második, hazai mérkőzésen egy góllal (28:29) maradtak alul a veszprémiek.

Ezt követően augusztus elején még három hazai mérkőzést játszik majd a Konkoly Csaba vezette gárda, elsőként augusztus 3-án a Komló Sport KFT ellen (DEVM Sportcsarnok), majd augusztus 5-én és 6-án is a Temesvár csapata ellen (ez a két mérkőzés már a Március 15. úti sportcsarnokban lesz) Augusztus 12-13. közözt pedig Ausztriában lépnek pályára egy kétnapos Graz-i kézilabda tornán.

A hosszú felkészülésnek pedig oka is van, ugyanis a csapat fele kicserélődött, valamint új edző is érkezett a klubhoz. Emellett pedig a hazai sorozatokon túl, már nemzetközi kupában is versenyezni fognak a srácok!

Hajrá fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: