2022. 07. 29., Péntek, 09:23

PSG ellen kezdi idén a BL szezont a Veszprém

Elkészült a következő szezon Bajnokok Ligájának menetrendje, elsőként a PSG látogat majd a Veszprém Arénába.

Korábban már mi is írtunk arról, hogy a 2022/2023-as Bajnokok Ligája szezonban a Telekom Veszprém a francia PSG-vel, a német Magdeburggal, a dán GOG-gal, a portugál FC Portoval, a román CS Dinamo Bucurestivel, a lengyel Orlen Wisla Plockkal, valamint a horvát HC PPD Zagrebbel került egy csoportba. Most pedig már megvan az első

A Magdeburggal, a PSG-vel és a Portoval is egy csoportba került a Veszprém

A Magdeburggal, a PSG-vel és a Portoval is egy csoportba került a Veszprém

Kisorsolták a jövő évi, 2022/2023-as szezon kézilabda Bajnokok Ligájának csoportjait. Mutatjuk a részleteket.

Az első 10 forduló mérkőzés már fix, de a jövő évi, 2023-ban tartandó mérkőzések dátumai is körvonalazódnak. Az első összecsapást a PSG-vel játsszuk hazai pályán szeptember 15-én. Ezt követi majd szeptember 21-én a Porto elleni meccs idegenben, majd ugyan ebben a hónapban, 28-án a Dinamo Bucuresti csapatát fogadjuk. 2022-ben az utolsó mérkőzést december 15-én tartják, akkor jön a románok elleni visszavágó idegenben. 2023-ban már csak négy csoportmérkőzés marad, amelyeket február és március eleje között játszik le a csapat.

Jövőhéten Telkibe utazik a csapat, ahol edzőtáborban fognak részt venni, majd augusztu 9-én lejátszák az első edzőmérkőzésüket az USDK Dunkerque ellen. Ezután jön majd egy tatabányai felkészülési torna, de még augusztusban megrendezik a II. Veszprém HandballCity Fesztivál, sőt még a SEHA-liga folyatása is a csapat előtt van!

Mentek szurkolni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: