2022. 08. 15., Hétfő, 06:51

Második helyen zárt az osztrák felkészülési tornán a Fejér-B.Á.L. Veszprém

A fináléba bejutott, de ott már nem bírt az ellenfelével Konkoly Csaba együttese, ezüstéremmel zárták az ausztriai tornát.

Ahogy arról mi is írtunk, a Fejér-B.Á.L. Veszprém együttese egy csapatépítővel egybekötött felkészülési tornára utazott Grazba, ahol először a házigazda ellen küzdöttek meg. A pénteki találkozón kilenc góllal legyőzték a HSG Holding Graz csapatát, így pozitívan várhatták a második játéknapot a fiúk.

A fináléban a szlovén RK Gorenje Velenje volt az ellenfél, aki már túl erősnek bizonyult a veszprémi alakulatnak. A Fejér-B.Á.L. Veszprém játékosai remekül helyt álltak, de a győzelem ezúttal nem jött össze, a döntőben 32:39-re a Gorenje győzött.

A klub a vasárnapot már teljes kikapcsolódással, feltöltődéssel és csapatépítéssel töltötte. De nincs megállás, a mai napon hazafelé még egy edzőmeccset játszanak este 18.00-kor az osztrák Ferlach HC csapatával. Az biztos, hogy Konkoly Csabáék nem bízzák a véletlenre a felkészülést, ez lesz a kilencedik barátságos mérkőzésük a szezon rajtja előtt.

Mindent bele!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: