2022. 09. 04., Vasárnap, 15:11

Szoros meccsen kapott ki a Fejér-B.Á.L. Veszprém a bajnoki rajton

Nem sikerült a szezon első bajnoki meccsén a győzelem a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek.

Harmadik első osztályú szezonját kezdte meg a hétvégén Éles József klubja, a Fejér-B.Á.L. Veszprém. A fiatalok az első fordulóban a Sport36-Komló csapatát fogadták hazai pályán. Strannig vezérletével hamar magához ragadta az előnyt a Veszprém, az 5. percben az újonnan érkező átlövő már a harmadik találatánál járt. Ezt követően aztán hamar magára talált a Komló és pár percen belül meg is fordították a mérkőzést. Az első félidő végégig Konkoly Csaba tanítványai már nem tudtak visszakapaszkodni a mérkőzésbe, a szünetre három gólos vendég előnnyel mentek a játékosok (15:18).

A második játékrészben Szmetán góljának köszönhetően a 37. percben ismét döntetlen volt az állás (20:20), ezt követően pedig végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de Komló nem engedte ki a kezéből az irányítást. Bár 10 perccel a vége előtt még úgy tűnhetett, hogy meg tudja fordítani a Veszprém a mérkőzést, több pontatlanság, technikai hiba és üres kapus gól végül eldöntötte a mérkőzést a Komló javára. Végül két góllal alulmaradt a Fejér-B.Á.L. Veszprém az idei, 2022/2023-as szezon nyitómérkőzésén.

A folytatás jövő hét szombaton lesz, akkor a veszprémiek a Budakalász otthonába látogatnak majd el. A CYEB-Budakalász az első fordulóban a tavalyi győztes Pick Szeged ellen játszott idegenben, aminek a vége egy -15 gólos vereség lett. Reméljük, ha nem is ennyivel, de Élesék és elhozzák a két pontot a kalásziaktól.

Hajrá fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: