2022. 09. 13., Kedd, 21:04

Kőkemény csata vár a Telekom Veszprémre a csütörtöki BL rajton

A Telekom Veszprém a PSG ellen kezdi meg a 2022/2023-as Bajnokok Ligája szezonját csütörtök este.

A héten elkezdődnek a legrangosabb európai klubsorozat összecsapásai is. Csak úgy, mint az elmúlt években idén is két magyar csapat vehet részt a Bajnokok Ligájában. Míg a Pick Szeged a B jelű csoportban küzd meg a továbbjutásért, addig a Telekom Veszprémnek az A csoportban kell kivívnia az első helyek valamelyikét.

Igazi rangadóval kezdődik a magyar rekordbajnok számára az idei BL szezon, ugyanis csütörtökön a Paris Saint-Germain Handball látogat el a Veszprém Arénába. Egy évvel ezelőtt ugyan úgy a francia sztárcsapat ellen kezdte meg a BL menetelését a Telekom Veszprém, akkor 3 góllal sikerült megverni a PSG-t.

A PSG a BL mezőnyének egyik legerősebb csapata, kiváló játékosok alkotják a keretét és remek edzője van. Nagy küzdelemre számítok, mint mindig, és remélem a hazai pálya előnyét – a szurkolóink segítségével – ki tudjuk használni.

- ezt már a csapat jobbátlövője, Omar Yahia nyilatkozta a mérkőzést megelőzően. Az biztos, hogy kőkemény összecsapásra számíthatnak azok, akik csütörtök este kilátogatnak az Arénába, ugyanis a PSG – bár az elmúlt évekhez képest gyengült a kerete – idén is mindent meg fognak tenni, hogy felérjenek a csúcsra.

Behúzzuk az elsőt?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: