2022. 09. 14., Szerda, 18:05

A Telekom Veszprém áll az EHF Bajnokok Ligája erőrangsorának élén

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) ismét közzétette az előszezon alapján készített erősorrendjét, amelynek élén a Telekom Veszprém áll.

Csütörtökön este megkezdi az idei szezon BL menetelését a Telekom Veszprém is, az első fordulóban a francia sztárcsapatot, a PSG-t fogadják majd hazai pályán. Úgy látszik, hogy nyári igazolások és a felkészülési mérkőzések alapján nem csak mi, nézők, hanem az EHF is úgy gondolja, hogy bizakodásra adhat okot az előttünk álló szezon.

Az EHF ugyanis közzétette az idei szezonra vonatkozó erősorrendjét, amelyet az felkészülési időszak alapján készítettek, ahol a Telekom Veszprém végzett az élen. Mint írják a honlapjukon, A Veszprém volt az egyik első csapat, amely július végén visszatért a pályára, ami jó célt szolgált, hiszen a magyar csapat szeptember elején a SEHA Liga trófeáját emelhette magasba, legyőzve az Eurofarm Pelistert és a Zágrábot a SEHA Final 4-ben. Ezen túlmenően pedig barátságos mérkőzéseken legyőzték a Kielt, a Flensburgot és a Plockot is, amivel a Bajnokok Ligája erőviszonyainak élére kerültek egyelőre.

Az EHF erősorrendje a felkészülési időszak alapján:

  1. Telekom Veszprém
  2. Barca
  3. THW Kiel
  4. HBC Nantes
  5. Aalborg Handbold
  6. C.S. Dinamo Bucuresti
  7. Lomza Industria Kielce
  8. Paris Saint-Germain Handball
  9. HC PPD Zagreb
  10. SC Magdeburg

Akkor ennek örömére tessék behúzni a PSG elleni meccset!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: