2022. 09. 15., Csütörtök, 19:56

Péntek este Veszprémben lép fel Havasi Balázs

Havasi Balázs országjáró koncertturnéja Veszprémbe érkezik, péntek este az Arénában lép fel.

A modern klasszikus zeneszerző és zongoraművész 2022-ben a nemzetközi koncertek előtt, egy nagyszabású magyarországi arénaturné során mutatja be először a legújabb műveit. A hatalmas sikerű koncertshow az idén szeptemberben Szeged, Győr és Debrecen most pénteken Veszprémben kerül bemutatásra.

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és ezúttal jelentősebb szerepet kap a koncerten a szintetizátor is. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb zenei tételek is. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Jegyek még kaphatók az eventim oldalán, ahol négy kategória közül válogathatunk, a legolcsóbb 8.000 Forintba kerül, míg a legdrágább18.000 Forintba. A koncert 19.30-kor kezdődik és 21:00-ig tart. A HAVASI 2022-es zenei újdonságaival először a magyar közönség találkozhat az országos arénaturné alkalmával.

Ki lesz ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: