2022. 09. 19., Hétfő, 18:41

Jövő héten a Fejér-B.Á.L. Veszprém is megkezdi az európai szereplését

Jövő héten kezdődnek az Európa-liga második kvalifikációs körének mérkőzései is, ahol már a Fejér-B.Á.L. Veszprém pályára lép.

 

Miután a tavalyi szezonban Éles József klubja a második helyezést érte el a Magyar Kupában, kvalifikálták magukat az Európa Liga selejtezőkörébe. A kisebbik veszprémi csapat második kvalifikációs körben csatlakozik be a versenysorozatba, ahol is a franca Chambery Savoie Mont Blanc Handball lesz az ellenfél.

Az első mérkőzésre jövő hét kedden kerül majd sor Franciaországban, a Chambery otthonában. Sokkal inkább a tisztes helytállás és a nemzetközi mezőnyben való edződés lesz a reális cél a Veszprém számára, sem mint a továbbjutás, de ki tudja, mi lennénk a legboldogabbak, ha Konkoly Csaba tanítványai ismételten megmutatnák, mit is tud az a fiatalos lendület, ami miatt annyira szeretjük őket.

A hazai bajnokságban két vereséget követően múlt hétvégén megszerezték az első győzelmüket is a Cegléd ellen, az Európa-liga találkozó előtt azonban még hétvégén pályára lépnek a Balatonfüred ellen is a veszprémiek. A franciák elleni találkozó visszavágójára pedig október 4-én kerül sor Veszprémben, a Március 15. úti sportcsarnokban.

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: