2022. 09. 22., Csütörtök, 08:13

Letartoztatták a szomszédját és a rokonát késsel megszúró veszprémi férfit

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, 2022. szeptember 17-én 20 óra 50 perckor érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy Veszprémben egy férfi kést rántott elő, majd két embert is megsebesített. A nyomozó hatóság kezdeményezte a férfi letartóztatását, melyet ügyészi indítványra a bíróság 2022. szeptember 20-án elrendelt – írja a police.hu.

Tegnap este újabb késelés történt Veszprémben

Tegnap este újabb késelés történt Veszprémben

Ezúttal egy férfi a szomszédját és egy rokonát szúrta meg késsel Veszprémben. 

Az eljárás adatai alapján a 60 éves veszprémi férfi szóváltásba keveredett 27 éves rokonával és 67 éves szomszédjával. A vita hevében a helyi lakos a nála lévő késsel a fiatalabb férfit has- és szívtájékon szúrta, míg a másiknak a hasán ejtett sérülést. A 27 éves férfi életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett, de a másik sértett sérülései is kórházi ellátást igényeltek.

Az elkövetőt a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, majd előállították, és őrizetbe vétele mellett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a férfi letartóztatását, melyet ügyészi indítványra a bíróság 2022. szeptember 20-án elrendelt.

Reméljük egy jó ideig nem kell hasonló hírről beszámolnunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: