2022. 09. 26., Hétfő, 19:28

Története első Európa-liga mérkőzése vár a Fejér-B.Á.L. Veszprémre

Eljött ez a nap is, amit nagyon-nagyon sokan vártunk, akik a fiatal veszprémi csapatnak is szorítunk. Kedden, a klub fennállása óta első alkalommal pályára lépnek az Európa-ligában. Az ellenfél pedig a francia Chambery lesz.

Óriási mérföldkőhöz érkezett Éles József klubja, a Fejér-B.Á.L. Veszprém, ugyanis kedden este pályára lépnek az Európa-ligában. A fiatal veszprémi együttes a második élvonalbeli szezonjában megszerezte a Magyar Kupa második helyezését, amivel kivívták a részvételt az Európa-liga kvalifikációs körébe. Az oda-visszavágós párharcban a francia Chambery Savoie Mont Blanc Handball az ellenfél, akik jóval tapasztaltabb rutinnal vágnak neki a küzdelemnek.

A mérkőzést kedden este 20:45-től játszák majd a francia városban, a visszavágóra pedig jövő héten kedden kerül sor Veszprémben. A Bajnokok Ligáját is megjárt Chambery minden bizonnyal a találkozó esélyese, de mi azért hiszünk a csodákban, és persze Kristóf Matyiék fantasztikus játékában, és tudjuk, hogy nem adják azért ők könnyen a győzelmet.

Gyerünk fiúk! Mutassátok meg mit tudtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: